Bring xmas to your home with Christmas decorations – Else Lautala

Nyt on viimeistään aika koristella kotia joulua varten. Johan se joulu on reilun viikon päästä.  Itsenäisyyspäivän jälkeen suurin osa meistä aloittaa jouluvalmistelut. Itselleni se tahtoo jäädä aina viimetippaan. 

Jouluun saa helposti kulumaan valtavasti rahaa, mutta pienillä panostuksilla saa kotiin lämpimän joulutunnelman. Itse tykkään kynttilöistä ja erilaisista jouluvaloista. Valo tuo piristystä talven pimeyteen. Nauti joulun taiasta kynttilänvalossa perheen ja ystävien kanssa.

Bring xmas to your home with Christmas decorations. Now is good time to decorate your home with Christmas decorations. 

Mukavaa joulunodotusta, nautitaan yhdessäolosta ja annetaan joululahjaksi aikaa toisillemme. Aikaa yhdessä ei voi mitata rahassa, joten nautitaan joulun hetkistä yhdessä. 

JUMPPAKAVERIT

Leave a Reply