Booty WORKOUT – välilevyn leikkauksen jälkeen

Aloitin pakaratreenit kun keraamisen välilevyn asennuksesta oli kulut kaksi viikkoa. Leikkauksen jälkeen on tärkeää kuunnella omaa kehoa ja aloittaa harjoittelu vasta, kun lääkäri on antanut siihen luvan ja olo tuntuu hyvälle. Muista aloittaa kevyesti! Lisää liikkeitä ja suoritusmääriä pikkuhiljaa kunnes saavutat alla olevat määrät. Sama asia pätee harjoitteluun myös pitkän tauon jälkeen. “Maltti on valttia”

Tämä neljän liikkeen treeni sopii kaikille persikkapyllyn haluaville. Et tarvitse mitään muuta, kuin vähän tilaa ja hymyä huuleen :).

JALKATREENIT (3 kertaa/viikko)

1.Etenevä askelkyykky 5 X 24
Seiso noin hartioiden levyisessä asennossa ja astu eteenpäi yhden jalan kyykkyyn niin että takimmaisen jalan polvi koskettaa kevyesti maata ja etummaisen polvi pysyy jalkaterän suuntaisesti 90 asteen kulmassa. Astu eteenpäin pakaralla työntäen.

 

2.Sumokyykky 3 X 12
Seis jalat hartioita leveämmässä haara-asennossa niin etä varpaat sekä polvet ovat kääntyneet hieman ulospäin samassa linjassa. Kyykisty alas napa kiinni selkärangassa ja peppu kohti maata osoittaen.

3.Askelkyykky sivulle 3 X 12 (molemmille jaloille)
Aloita liike seisomalla noin hartioiden levyisessä asennossa. Astu pitkälle sivulle kyykistyen alas ja nouse ylös niin että takaisin tullessa jalka jää ilmaan. Tee ensin sarja toiselle jalalle ja tämän jälkeen toiselle.

 

4.Luistelupotku 5 x 10
Seiso noin hartioiden levyisessä asennossa ja työnnä potku taka viistoon aivan kuten luistellussa ja tuo takaisin aloitus asentoon. Tee ensin sarja toiselle jalalle ja tämän jälkeen toiselle.

 

BUILD THAT BOOTY 🙂
JUMPPAKAVERIT

 

One thought on “Booty WORKOUT – välilevyn leikkauksen jälkeen

Leave a Reply