Välipalapatukka – päivän pelastaja

*yhteistyö

Reissaan paljon koska rakastan matkustamista. Kiireinen arki vaatii kuitenkin jatkuvaa suunnittelua etenkin treenien ja säännöllisen ruokarytmin ylläpitämiseksi. Välipalapatukat ovatkin ehdoton pelastajani reissunpäällä. Pidän aina huolen siitä että niin lentolaukussani kuin repustani löytyy patukoita aikataulujen pettäessä. Ja ruokailuvälien venyessä kohtuuttoman pitkiksi. Näin vältyn äkillisiltä verensokerin heittelyiltä.

Vietimme tänä kesänä kuukauden päivät Miamissa. Reissunpäällä ollessa on ihana syödä suomalaisia herkkuja ja haaveilla suomen metsistä. 

Muutaman viikon päästä järjestetään messukeskuksessa I love me messut (20-22.10.2017). Me jumppakaverit ollaan mukana messuilla Arctic Superfoods ständillä (7n101). Tulkaa moikkaamaan ja juttelemaan meidän kanssa ja tietenkin maistamaan näitä herkullisia lisäaineetomia eväspatukoita jotka ovat 100% suomalaista käsityötä.

Nähdään viimeistään messuilla 🙂

JUMPPAKAVERIT 

Leave a Reply