Modern Cinderella Story – VIDEO

Unohtuuko juhlinta arjen kiireen keskellä? Avasin pitkästä aikaa vaatekaappini perimmäisen oven, jonka takana kaikki pitkät mekkoni roikkuvat pölyttymässä. Rakastan pukeutua hienosti ja laittautua, mutta sportti tytön arkeen ei korkkarit ja hepeneet oikein kuulu. Niinpä sitä tulee nykyisin todella harvoin laittauduttua varsinkaan kotosalla olessa. 

Matkoilla tykkään kuitenkin rikkoa arjen ruutiineita ja pukeutua kaappini aarteisiin. Nauttia naisellisuudesta ja siitä hetkestä jossa elän. Antaa tuulen vapaasti tarttua hiuksiini ja helman heilahdella. Elää päivää prinsessana.

Kuten olemme pienestä pitäen lasten saduista oppineet. Aika on rajallista ja kaikki loppuu aikanaan.  Niin myös tällä kertaa matka loppuu ja tulee paluu arkeen.  Lasikengät muuttuvat takaisin tennareiksi ja mekot verkkareiksi.

I Have to hurry up before the magic is gone…… 🙂  

 

 

Tästä se lähtee yksi mekko kerrallaan. Kaappini aarteiden ulkoilutus 🙂

JUMPPAKAVERIT

 

Leave a Reply