Ibiza – place to party like a Monkey

Ibiza on lomakohde, joka jakaa mielipiteitä. Eikä ihme sillä auringon paahde, hiekkarannat ja meri eivät ole ainut asia mitä tältä saarelta löytyy. Saari on erittäin tunnettu aamuyöhön jatkuvista bileistä ja kaduilla vallitsevasta selkeästä huumekaupasta. Monelle nuorelle saari onkin kesän kuumin bile paikka. Eikä suotta sillä  saari täyttyy bilettävistä nuorista varmasti juurikin tunnettuja yökerhoja ja heidän maailmankuulujen dj:n vuoksi.  Viikottaisia esiintyjälistoja katsellessa ei jää epäselväksi se miksi saari on niin kuuluisa bileistään. Sen sijaan monelle saaren toinen puoli jää usein näkemättä. Tämä Unescon maailmanperintökohde pitää sisällään luonnonpuistoja sekä historiallisia rakennuksia.

Kävelyretkellä luonnonpuistossa
Itse yllätyin saaren hienoista rantaviivoja kiertelevistä  luontopoluista. Polkuja kävellessä pääsee täydellisessä hiljaisuudessa ihastellemaan turkoosin veden täytteisiä karuja kivisiä poukamia. Rantakiviltä voi myös helposti pulahtaa veteen viilentämään auringon polttavaa kuumuutta.
 
 
 
 
Kulttuurin syleilyssä
Ibiza Townissa kukkulan päällä muurien ympäröimä sijaitsee kylä nimeltä Dalt Vila. Vierailimme kylässä kuumimpaan keskipäivän aikaan, jolloin kadut olivat lähes tyhjät. Oli ihanaa saada kävellä kapeilla vahoilla kujilla ihastelemassa arkkitehtuuria täydessä hiljaisuudessa. Vaikka aurinko porotti täydeltä ja päivä oli todella kuuma. Löytyi talojen välistä aina tarvittaessa sopivasti varjoa vilvoitteluun. Tämä Unescon maailmanperintökohde onkin tunnettu renessanssiajan arkkitehtuuristaan, joka näkyi selkeästi osassa rakennuksista.
 
 
  
 
Majoittuminen ja Bileet
Yövyimme Ushuaia beach hotelissa The Tower puolella, josta on suora yhteys Ushuaia ulkoilma Clubin puolelle missä eri dj:t soittavat päivittäin 17-24.00. 
Hyvä musiikki yhdistettynä lämpimään kesä iltaan niin mikä olisi sen mahtavampaa.
Koko päivän hotellin altaalla soittaa dj hyvää musiikkia ja satunnaiset musiikki- ja akrobatia -esitykset viihdyttävät mukavasti menoa. Tunnelma on kaiken kaikkiaan todella rento. Iltaa kohden tunnelma kohoaa ja lopulta onkin jo aika siirtyä itse clubin puolelle.  Clubin puolelle kannattaa siirtyä hyvissä ajoissa mikäli tykkää nauttia pool party tunnelmasta ennen auringon laskua. Monet paikan ei niin tunnetuista dj:tä olivat todella hyviä ja niitä kannattaa mennä kuuntelemaan vaikka itse illan tähdet esiintyvät vasta illan päätteeksi.
 
Hotellin erittäin kattava monipuolinen aamupala on ehdottomasti kokemisen arvoinen. 
Hinnaltaan hotelli on todella kallis, kuten kaikki hotellit tällä saarella kesä aikaan. Ehdottomasti kuitenkin vierailun arvoinen mikäli tykkäät musiikista ja kaipaat lomaltasi vähän enemmän kuin perus hotellin . 
 
  
 
 
Plussat ja miinukset
-Todella korkea hintataso
-Kaduilla paljon epämääräisiä kauppiaita
+ Loistavasti järjestetyt bileet (hyvä musiikki ja hienot showt)
+ Suora pääsy hotellilta clubille
+ Clubin sulkemisaika 24:00 on hyvä. Ehtii vielä saada hyvät yö unet ja herätä seuraavana päivänä pirteänä uuteen päivään
+ Hyvä monipuolisen hauska aamupala
 + Saarella monipuoliset mahdollisuudet. Löytyy rauhallisia rantoja, kulttuuria ja luontoa sitä kaipaaville. Tosin jos itse etsisin matkalta pelkästään luontoa ja rauhaa niin en kyllä tätä saarta lomakohteekseni valitsisi. 
 
    
 
JUMPPAKAVERIT
 

Leave a Reply