Fillarilla paikat tutuksi – Jumppakaverien päiväkirja

Matkaillessa fillarin vuokraaminen on ihan ehdoton juttu. Fillarointi on todella kätevä tapa tutustua uuteen paikkaan ja liikkua paikasta toiseen nopeasti. Samalla päivän aktiivisuus lisääntyy huomattavasti. 

Useissa hotelleissa on vuokrattavissa tai lainattavissa ainakin jonkinnäköiset pyörät. Tai jos ei, niin pyörävuokraamoja löytyy melkein joka paikasta nykyään. Pyörä kannattaa vuokrata kerralla tarpeeksi pitkäksi ajaksi, ettei tarvitse kesken päivän alkaa miettimään pyörän palauttamista. Usein sitä innostuukin menemään pidemmälle, kuin mikä alun perin oli tarkoitus. Tässä jumppakaverien päiväkirja fillarin kanssa:

BREAKFAST FOR THE HUNGRY ONES klo. 7-8

Edessä on koko päivä liikkumista joten nyt kannattaa syödä kunnolla. Tämän tyyppisenä päivänä kaloreita palaa joten tarvitset energiaa jaksaaksesi.

  

GET YOUR BODY MOVING klo. 8-10

Etsitään joku hieno paikka, jossa tehdään 30-45 aamutreenit oman kehon painolla. Monesta paikasta löytyy telineitä, puistoja tai muuten vaan hienoja paikkoja treenata. Aamulla treenata voi vaikka rannalla. Tosin jos haluaa treenata rauhassa, niin kannattaa mennä ennen kello yhdeksää. Tämän jälkeen rannat alkavat täyttymään auringonottajista. Aamulla on myös viileämpi treenata. 

LUNCH ANYBODY? klo. 10-14

Aamutreenien jälkeen lähdetään pyöräilemään ja etsitään jokin hieno lounaspaikka. Nyt on hyvä hyödyntää fillaria ja valita jokin sellainen paikka mihin ei muuten tulisi mentyä. Vaikka jossain hienossa näköalapaikassa. 

GET SOME ENERGY BEFORE ITS TOO LATE klo. 14-17

Lounaan jälkeen lähdetään liikkeelle ja etsitään jokin mukava rantakahvila jossa voi juoda päivän kahvit. Kahvin kanssa sopii myös hyvin välipalapatukka tai muu sellainen. Vaikka ei vielä tuntuisi olevan nälkä, niin välipala on hyvä syödä ennen kun väsymys pääsee yllättämään.

  

DINNER AND THE SHOW klo. 17-20

Kahvien jälkeen pyöräillään takaisin päin vähän eri reittiä kuin mennessä ja samalla etsitään sopivaa paikkaa illalliselle. Jos matkan varrella on sopiva paika missä voi pulahtaa uimassa ja suihkussa niin se kannattaa hyödyntää. Samalla on myös hyvä vaihtaa vaatteet illallista varten. Ruokailupaikka on hyvä valita jostain hotellin läheisyydestä, jos pimeä pääse yllättämään ruokailun aikana. Monessa paikassa pyöräily pimeällä saattaakin olla vaarallista. 

THE WAY BACK klo 20-21

Hotellille kävellessä ja fillaria taluttaessa on mukava jutella päivästä ja jakaa uusia kokemuksia mitä päivän aikana on tullut. 

Jumppakaverit

Leave a Reply