OLD vs NEW – Björn Borg Fashion SHOW

*sisältää mainoslinkkejä

Jumppakaverit kävi Tukholman muotiviikoilla tutustumassa Björn Borg uuteen mallistoon. Muotinäytös järjestettiin Tukholman historiallisessa tennishallissa The Royal Tennis Hall. Uudessa VERSUS näytöksessä oli tyylikkäästi yhdistetty uutta ja vanhaa. Signature kokoelma on kunnian osoitus 70 -luvun tennistähdelle Björn Borgille. Malliston retrotyyli on tuotu mielestäni kekseliäästi tähän päivään. 

Valkoiset tennis shortsit, tennis sukat ja hikipanta

Brittiläinen stylisti Tom Guinnes on tyylikkäästi yhdistänyt uutta ja vanhaa. Tässä kokoelmassa on selkeästi osattu päättää mistä kannattaa pitää kiinni ja minkä on aika uudistua. Useat merkit jäävät kiinni omiin vanhoihin asioihin joista brändin tunnistaa. On hauska nähdä että tässä mallistossa on uskallettu uudistaa olemusta unohtamatta sitä mistä kaikki on saanut alkunsa. VERSUS näytöksessä Signature kokoelma sekä Fall Winter 2017 kokoelma esiteltiin samanaikaisesti.

Tennis runway

Näytös alkoi hienosti valaistulla tenniskentällä jossa nuoret tulevaisuuden tennistähdet pallottelivat yleisön saapuessa näytökseen. Näytös alkoi sillä että molemmat mallistot olivat esillä tenniskentän vastakkaisella puolella katsomossa. Runway oli rakennettu tenniskentän malliseksi jota mallit kiersivät näytöksen ajan. Näytöstä vauhditti huikea DJ ja live rumpalin yhteinen show. Tässä See now buy now – näytöksessä esillä olleet asut olivat myynnissä heti näytöksen jälkeen. 

Erityisesti tykkäsimme siitä miten treenivaatteet oli yhdistetty tyylikkäästi mekkoihin ja pitkiin takkeihin. Vaatteita oikein yhdistämällä näistä sporttivaatteista saa tyylikkäitä lifestyle kokonaisuuksia. Mallistot ovat saatavilla ja tarkemmin esillä Björn Borg verkkokaupassa. 

Jumppakaverit

Leave a Reply