Mustikka Suomi

*sisältää mainoslinkkejä

Suomen luonto on hieno ja sieltä löytyy paljon hyviä arvokkaita raaka-aineita. Itse rakastan marjoja ja syksy onkin loistavaa marjastus aikaa. Syksyllä kerään pakkaset täyteen marjoja talven varalle. Etelä-Suomen mustikkakausi alkaa olla jo kokonaan ohi. Pohjoisesta mustikoita vielä löytyy, ennen kuin ensimmäiset pakkaset pääsee yllättämään. 

Mustikka on Suomen tärkeimpiä luonnon marjoja ja sitä löytyy laajalti koko Suomesta. Mustikoissa on mm. paljon A, B ja C vitamiinia. Tästä syystä tätä superfoodia kannattaakin kerätä ilmaiseksi luonnosta. Itse tykkään lisätä mustikoita joka aamu puuron joukkoon. 

Mustikka puuro 2 hengelle

Fazer Alku sadonkorjuu puurohiutaleita 2dl
Vettä 5dl
Mustikoita kourallinen
Vanilijaproteiinijuomaa (kylmänä valmiin puuron päälle) 2dl

Videotuotanto

Jumppakaverit videotuotanto laajenee ja pääsimme tekemään Arctic Super Foods :lle pari erilaista mustikka aiheista mainosvideota. Tässä niistä ensimmäinen. 

PALA PUHDASTA POHJOISTA LUONTOA

Eväspatukka

Arctic Super Foodsin mustikka ja koivunlehti eväspatukka sisältää 60kpl mustikoita ja puolitoista porkkanaa. On hienoa että patukat valmistetaan Suomessa puhtaista suomalaista raaka-ainesta. Itse reissaan paljon ja evästä on aina hyvä olla saatavilla. Näitä patukoita onkin helppo ottaa reppuun mukaan mihin tahansa matkalle. Testasimme näitä kesällä Miamissa ollessamme. Niitä syödessäni haaveilinkin jo mustikka metsää pääsystä. 

Jumppakaverit

Leave a Reply