Upea Santorini

Santorini on pieni saari Kreikassa, noin 18km pitkä ja suosituimmat alueet ja hotellit on firassa tai oiassa. Kesällä kapeat kadut on täynnä turisteja ja tuhannet ihmiset ovat ihastelemassa ja kuvaamassa auringonlaskua oiassa. Koko saarella on vain 37 taksia joten kesällä taksin saaminen on haastavaa. Kun etäisyydet on lyhyt niin kävellen pääsee kyllä mukavasti paikasta toiseen. Valkoiset kadut ja sinistä väriä on joka puolella santorinia. Luonto on tosi karua ja tämä johtuukin siitä että koko saari on peräisin tulivuoresta. Rannat ovat myös aika mitään sanomattomia mutta kesällä kreikassa on usein kuuma joten rannalla voi olla ihan muka välillä käydä vaikka uimassa. Hotellit on tosi pieniä mutta kotoisia ja erikoisella tavalla sisustettuja. Suurimmaksi osaksi hotellit on rinteessä joten portaat tulevat varmasti tutuiksi. 

Jumppakaverit

Leave a Reply