Kokouimapuku “must to have”

Uimapukumuoti on vaihdellut pientäkin pienemmistä bikineistä aina uimapukumekkoihin. Itsellänikin on ollut vuosien saatossa vaikka minkä näköisiä bikineitä ja uimapukuja. Tosin enimmäkseen bikineitä, sillä kokouimapuku ei kuulunut vielä jokin aikaa sitten siihen kuumimpaan rantamuotiin. Nykyisin kaapista löytyy laatikko bikineitä sekä uimapukuja.

Uimapuku voi parhaimmillaan olla erittäin naisellinen ja seksikäs tai rantojen kauhistus. Tosin mielipiteitä on monia ja kauneus on katsojan silmissä. Jokin omasta mielestäni kauhea uimapuku voi olla toisen unelma. Etenkin miesten näkökulmasta katsottuna erittäin avoin ja paljastava uimapuku voi olla se rannan paras asuvalinta. Ainakin, jos rannalle on tultu nauttimaan paljaista pinnoista ja uhkeista muodoista. Ranta-asun valinnassa kannattaa siis ottaa huomioon se mitä rannalle on tultu tekemään, loikoilemaan ranta hietikolla, urheilemaan, vai kenties joku muu päämäärä mielessä.  Mikäli olet herättämässä vastakkaisen sukupuolen huomioita, “Ei muuta kuin pientä rihmankiertämää päälle.”  Toki kannattaa pitää mielessä, että huomio ei välttämättä tuota aina sitä haluttua lopputulosta.

Yksiosainen kokouimapuku on kuitenkin tämän kesän ehdoton “must to have.”  Tänä kesänä uima-asujen valinta ei tule olemaan helppoa tai nimen omaan on todella helppoa, sillä  kaupat pursuilevat erilaisista uimapuku vaihtoehdoista. Itselleni tuo valinnan paljous tuottaa aina ongelmaa ja tietää rahapussin hupenemista sillä päädyn yleensä ostamaan useammat kuin yhdet. Miten pystyisin valitsemaan toinen toistaan ihanampien vaihtoehtojen joukosta vain yhdet, kun käyttötarkoituksia on useita.  Lähes joka kesä ostan kolmet ehkä jopa neljät erilaiset uikkarit. Yhdet sellaiset, joilla on hyvä ottaa aurinkoa niin, että niistä ei jää isot rusketusrajat hartioille tai peppuun. Toiset on yleensä sellaiset, jotka vain yksinkertaisesti näyttää kivoilta ja kolmansilla on hyvä pystyä tekemään, jotain ranta-aktiviteettejä kuten snorkkeloida. 

 

Perinteinen kokouimapuku on aina varma valinta koska se pysyy päällä menossa kuin menossa. Olit sitten suuntaamassa uimaan uima-altaalle, rannalle aurinkoa ottamaan tai pelaamaan rantapelejä. Itse tykkään pitää uimapukuja kesällä jopa kaupungilla liikkuessa. Uimapuvun päälle on todella helppo heittää farkkushortsit tai pitkä hame. Tämän vinkin avulla olet muutamassa sekunnissa valmis ranta menoista siirtymään vaikka salaattipöytään lounaalle. Tosin asu kannattaa suunnitella ennakkoon niin että uimapuku ja mekko tai shortsit sopivat yhteen. Ihan mikä tahansa kalaverkko päällä ei ehkä kannata lähteä liikenteeseen.

   

Elisabetta Rogianin pehmeääkin pehmeämpi kokouimapuku on luksusta suoraan Los Angelesista. Pehmeä materiaali ja läpinäkyvä verkko kangas puvun keskiosassa takaavat täydellisen rantapäivän. 

 

 

Nämä mustat Calvin Kleinin uikkarit sopivat hyvin erilaisiin vesi aktiviteetteihin. Yläosan pitkät hihat suojaavat hartioita ja käsivarsia auringon polttavilta säteiltä esim. melonta retkellä tai surffatessa. 

Tämän kesän bikini tyylissä tuntuu itsestäni vielä oudolta vetää bikinialaosa kasarityyliin vyötärölle ja antaa pakaroinen vilkkua kauttaaltaan.  Eiköhän siihenkin vielä totu kunhan kesä tarpeeksi lämpenee :).

Jumppakaverit

 

Leave a Reply