Jumppakaverit GoExpo messuilla 17-19.3.2017

Jumppakaverit on koko viikonlopun ajan GoExpo messuilla 17-19.3.2017 inspiroimassa ihmisiä liikkumaan. Löydät meidät jumppaamasta Fitness Helsinki lavalta. Jumppakaverit on myös koko tapahtuman tuottajana, joten luvassa on vauhdikasta menoa. Jaamme MESSULIPPUJA Jumppakaverien sosiaalisen median kautta. Seuraa meitä, kommentoi JUMPPAKAVERIT INSTAGRAMISSA uusimpaan kuvaan mikä inspiroi sinua liikkumaan ja voita omat lippusi. Voittajiin otetaan yhteyttä instagramin kautta ja nimet julkaistaan täällä 16.3.2017 klo.22.00 mennessä. 

Loistavia vastauksia!!! kiitos kaikille osallistuneille. Liput (42lippua) menivät tällä kertaa 21 nopeimmalle vastaajalle. 

Voittajat:

caritamuhonen, supunen, terokukkonen, laurakoy, iidaeveliinar, veerruu, nooralumpo, tomitiiperi, kamunenmarkus, tildannyman, essisinikorpi, johannatapio, emiliaissakainen, ahonin, lepptu, heidimajur, viivi_k, etulaa, maarithpaldan, soderholmkaj, lauranakolinna. 

Nähdään messuilla! 

(ps. Jaossa on myös muutama KILPAILUPASSI, jolla pääset mukaan testaamaan warrior rataa perjantaina 17.3 ja koko viikonlopun messuille. Kommentoi JUMPPAKAVERIEN INSTAGRAMISSA sanalla WARRIOR jos haluat mukaan kisaan.) 

Jumppakaverit

Leave a Reply